På turen vår til kaffeplantasjen oppdager du frodige kaffeplantasjer, lærer mer om det kompliserte håndverket bak kaffedyrking og nyter de unike smakene av nybrygget kenyansk kaffe. En ekspert viser deg hvordan kaffe dyrkes og høstes. Deretter får du se hvordan bønnene tørkes og ristes i forskjellige grader. Turen avsluttes med en smaksprøve av den deilige, ferske kaffen i vakre hagene på farmen. Det er også en foss i nærheten, og det er mulig å gå på tur eller sykle på plantasjens område for å gjøre opplevelsen komplett.
Viktige detaljer
- 37 USD per person (ekskl. transportkostnader) – prisene kan endres
- kl. 10.00 til 12.00
Ytterligere informasjon
Til tross for nærheten til det opprinnelige kaffelandet Etiopia, ble ikke kaffedyrking introdusert i Kenya før på slutten av 1800-tallet, da misjonærer begynte å dyrke kaffe på landsbygda. Fairview Estate ble grunnlagt rundt den tiden, og har en lang historie med kaffedyrking.